Η εταιρία μας

Μοναδικές δημιουργίες σε χρυσό, ασήμι & ορείχαλκο

11004Η Natural art δημιουργήθηκε με σκοπό να πρωτοπορήσει στο χώρο των επιμεταλλώσεων. Δημιουργεί  μοναδικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής και εμπορικής αξίας. Στόχος μας η δημιουργία συνεχώς αντικειμένων που θα ξεφεύγουν απο την μαζική παραγωγή, καλαίσθητα τα οποία να απευθυνοντε σε εκλεπτυσμένα γούστα. Οι πρωτότυπες δημιουργίες της Natural art παρουσιάζονται από τις αρχές του 2000, βασισμένες σε ειδικές τεχνικές επιμετάλλωσης, χρησιμοποιώντας χρυσό 24 καρατίων, ασήμι 1000 βαθμών και πρώτης ποιότητας ορείχαλκο.

34030Η ειδική τεχνική επιμετάλλωσης που ακολουθούμε αποτελεί διεθνή πατέντα και είναι αναγνωρισμένη από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (αριθμός ευρεσιτεχνίας 1004096).Στόχος μας είναι η δημιουργία υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής δώρων και αντικειμένων διακόσμησης αναδεικνύοντας την ομορφιά και τους συμβολισμούς της Ελληνικής φύσης. Όλες οι δημιουργίες της Natural art συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας και προσφέρονται με εγγύηση εφ’όρου ζωής.

58202

Επίσης, η Natural art δραστηριοποιείται στον τομέα του επιχειρησιακού δώρου, προσφέροντας δώρα σχεδιασμένα με γούστο και πρωτοτυπία για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Ο ευαίσθητος τομέας του επιχειρησιακού δώρου, αποτελεί σημαντικό αντικείμενο για εμάς και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια ιδιαίτερη ποικιλία ειδών προσαρμοσμένα στις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησής σας.