Όροι Χρήσης

1. Ευθύνη Εταιρίας

Τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία από φυσικά φυτά και καρπούς. Κατά συνέπεια το αντικείμενο που θα παραλάβετε ενδέχεται να διαφέρει από το προϊόν της φωτογραφίας, όχι όμως σε σημαντικό βαθμό.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%).

Δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής.

Η natural Art επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιλογή των προϊόντων και για την καταλληλότητα αυτών ως προς τους σκοπούς για τους οποίους τα επιλέγει.

Αν βρίσκεστε έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πιθανόν να χρεωθούν επιπλέον φόροι, αμοιβές ή δασμοί (π.χ. φόρος εισαγωγής, κ.τ.λ.). Τέτοιες χρεώσεις δεν περιλαμβάνονται στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και βαρύνουν τον πελάτη.

Είναι στη διακριτική μας ευχέρεια για οποιονδήποτε λόγο και σε οποιαδήποτε στιγμή να αρνηθούμε μία συναλλαγή.

Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε τη παραγγελία σας στις παρακάτω περιπτώσεις:

Λόγω μη έγκρισης της πληρωμής σαςΛόγω εξάντλησης του προϊόντος

Λόγω αγοραστικής σας ακαταλληλότητας

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ Natural art:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με χρέωση της Natural art στις παρακάτω περιπτώσεις:

1) Εάν με υπαιτιότητα του Natural art πουλήθηκαν λάθος προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην εκτέλεση της), θα πρέπει είτε να μην παραλάβετε εξ αρχής το προϊόν, είτε να μας ζητήσετε την επιστροφή του. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας μέσω e-mail. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση πλήρη και χωρίς καμία φθορά.

2) Εάν τα προϊόντα καταστράφηκαν κατά την μεταφορά, οφείλετε να μην αποδεχθείτε την παραλαβή τους και να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν παραλάβετε το προϊόν η Natural art δεν θα δεχθεί την επιστροφή του και συνεπώς δεν θα προβεί στην αντικατάστασή του. Και στις δύο περιπτώσεις τα έξοδα επαναποστολής του νέου προϊόντος που θα επιλέξετε, επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν, εάν δεν σας ικανοποιεί για κάποιο λόγο, εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής που αναγράφεται στην απόδειξη του Courier, αφού πρώτα μας ενημερώσετε μέσω e-mail και εξηγείτε τους λόγους επιστροφής του (απαραίτητη προϋπόθεση). Δεν θα αποδεχθούμε επιστροφές προϊόντων, εάν πρώτα δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας.Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, δηλαδή την απόδειξη λιανικής και την απόδειξη παραλαβής του Courier. Εσείς πρέπει να κρατήσετε τη νέα απόδειξη αποστολής από το Courier, μέχρι να σας ενημερώσουμε ότι παραλάβαμε το προϊόν.Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία φθορά και στην αρχική τους συσκευασία.Εφ’ όσον όλα τα παραπάνω τηρηθούν, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα άλλο αντίστοιχο προϊόν σε σχέση με το είδος και την τιμή και να σας το στείλουμε χωρίς να επιβαρυνθείτε τα μεταφορικά. Τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τη Natural art, για μία όμως μόνο επιστροφή. Σε ενδεχόμενες άλλες επιστροφές τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στον αποστολέα και θα επιβαρύνεται με τα μεταφορικά.

2.  Πολιτική Χρήσης

2.1

2.2

2.3